Volg ons op: Funda    of Facebook Linkedin   Inloggen op portaal    
  HOME      VASTGOEDBEHEER & ADVIES      AANBOD      OVER ONS      CONTACT    
         
         
         
         
         
         
   

Project: De Hoge Regt

   
    De Hoge Regt is de nieuwe landelijke woonlocatie in Beek en Donk tegen het natuurgebied van de Goorloop. De wijk komt aan de westzijde van Beek en Donk en noordwest van de Laarsche Velden. De Hoge Regt heeft een heerlijk landelijk karakter met blijvend vrij en groen uitzicht aan de west- en noordkant. Alle belangrijke voorzieningen zijn aanwezig, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten.Algemene informatie


De Hoge regt ligt vlak bij de N615, de provinciale weg tussen Beek en Donk en Nuenen. Vanuit Beek en Donk ben je binnen 15 minuten met de auto in Helmond en binnen 30 minuten met de auto in Den Bosch of Eindhoven. Vanuit de Hoge Regt fiets je binnen 5 minuten naar het centrum van Beek en Donk waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse streekbusdiensten actief waarmee je eenvoudig met het openbaar vervoer naar de naast gelegen dorpen kunt.

De huurwoningen/projectinformatie


Het project bestaat uit 31 eengezinswoningen, verdeeld over een vijftal woonblokken. Er zijn verschillende woningtypes waardoor vloeroppervlakte variëren. De woonoppervlakte varieert van 105 tot 134 m2, de kavels zijn 120 tot 258 m2 groot. Alle woningen zijn voorzien een CV-combiketel, mechanische ventilatie, vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping en zonnepanelen op het dak. Daarnaast beschikt elke woning over een berging in de (afsluitbare) achtertuin. Bij de erfascheidingen aan de achterzijde worden gaashekwerken geplaatst met Hedera beplanting. Aan de voorzijde worden beukenhagen geplant.


     
   

Situatietekening

 

Het project bestaat uit 31 eengezinswoningen, verdeeld over een vijftal woonblokken. Er zijn verschillende woningtypes waardoor vloeroppervlakte variëren. Download de situatietekening!

Lees meer

     


Woningindeling en kenmerken

 
Indeling begane grond
De begane is verdeeld in een hal, meterkast, toilet, trapkast, woonkamer en open keuken. De woningen worden voorzien van een nette keuken in een neutrale kleurstelling, voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het mogelijk om via een loopdeur naar de achtertuin te gaan.

Indeling eerste verdieping
De eerste verdieping is verdeeld in een overloop, drie slaapkamers en de badkamer met een wastafel, douche en toilet.

Zolderverdieping
De zolderverdieping is een open ruimte met Velux dakraam. Hier bevindt zich ook de opstelruimte voor een wasmachine en droger. Op de zolder bevindt zich ook de CV- combiketel en mechanische ventilatie, deze zijn netjes in een aparte ruimte opgesteld.


Bouwblok Plattegrond
1 Download
2 Download
3 Download
4 + 5 Download


Let op! Bovenstaande tekeningen bevatten voorlopige ontwerpen. De vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Worden toch onjuistheden geconstateerd, dan kunnen daar geen rechten of aanspraken aan worden ontleend. Dit geldt voor druk- en zetfouten, maar ook voor maatvoering in de tekeningen.Voorgevels


Huurvoorwaarden

 
Minimale huurperiode van 12 maanden, daarna loopt de huurovereenkomst door, behoudens opzegging, voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Huurprijs: variërend van € 916,00 tot € 1.101,00 per maand.

Waarborgsom: 2 keer de maandhuur

Beschikbaar eind 2019


De Hoge Regt in Beek en Donk


De vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Worden toch onjuistheden geconstateerd, dan kunnen daar geen rechten of aanspraken aan worden ontleend. Dit geldt voor druk- en zetfouten, maar ook voor maatvoering in de tekeningen. Een aantal afbeeldingen is gebruikt ter illustratie, deze kunnen dus afwijken van de werkelijkheid. 
   
         
     

Neem direct contact
met ons op!

   
     

Onze adviseurs zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.


088-8350000


Mochten er calamiteiten zijn, zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken.

 Ook ontvangen wij u graag op afspraak op ons kantoor aan de Veldweg 26 in Hedel.

   
             
    © MVG Capital
Vastgoedbeheer & advies
Veldweg 26
5321 JE HEDEL
088 - 8350000

KVK
08059709
BTW NL.8153.18.303.B01
Disclaimer | Webdesign: Devaca